Om oss

Harry Berglund Förvaltnings AB är ett privatägt fastighetsbolag som äger och förvaltar bostadsfastigheter och kommersiella lokaler med kärlek, omtanke och kvalitet. Bolaget grundades 1963 av Harry Berglund och ägs idag av LF Invest.

På Harry Berglund Förvaltnings AB är vi långsiktiga i vår förvaltning och måna om att ständigt förbättra och utveckla våra fastigheter. Vårt fastighetsbestånd består av trivsamma fastigheter i Västerås och Stockholm och totalt förvaltar vi 512 hyreslägenheter.

För oss är det extra viktigt att våra hyresgäster alltid ska ha tillgång till nära och snabb service, högsta kvalitet på genomförande och ett personligt bemötande. Våra uppskattade fastighetsskötare syns därför ofta ute vid våra fastigheter där de tar sig tiden att prata med hyresgästerna.

Under snart 60 år har vi verkat för att skapa trivsamma boenden och trygga hem. Som ett familjeägt bolag ser vi med stolthet tillbaka på åren som gått och med spänning fram emot åren vi har framför oss. Vi på Harry Berglund Förvaltning ser det som vår främsta uppgift att driva ett fastighetsbolag där alla kan bo, verka, leva och trivas.

Välkommen till oss!

512

Antal lägenheter

7

Områden

1963

Bolaget grundades